Tendintele in make-up ale anului 2020

Tendintele in make-up ale anului 2020

La fel cum se întâmplă în industria modei așa și în lumea machiajului ne așteptăm să vedem schimbări. Vă prezentăm cele mai tari tendințe pentru 2020 care deja și-au făcut loc printre tradiționalele smokey eye, buze roșii sau machiajul natural și, cel mai probabil, vor fi în centrul atenției pe tot parcursul anului.

1.Rimel colorat!
Dacă încă nu ai curajul să porți un rimel roz, atunci poți opta pentru un rimel maro sau verde închis. Nu va bate la ochi așa ca cel roz, dar cu siguranța va atrtage atenția!

2.Pată neon!
Dacă crezi că fardurile neon nu sunt pentru tine, greșești! În loc să aplici neon pe toată suprafața pleoapei, poți să fii minimalistă și adaugi un strop de culoare pe colțul interior al ochiului.

3.Roz!
Roșu pe buze e mereu la modă. Încearcă totuși să ieși din tipare și să atragi atenția cu un roz fucsia.

4.Sprâncene aranjate
Trendul sprâncenelor naturale cu firele îndreptate în toate părțile a trecut. Deși se păstrează noțiunea de sprâncene naturale acum acestea trebuie să fie aranjate, structurate și bine definite. Iar pentru a le menține așa cum ți-ai dorit folosește un gel special.

5.Fardul de obraz roz
Fardul în nuanța piersicii nu mai este în vogă. În schimb rozul aprins a cuprins tot obrazul. La propriu! Dacă vrei să ieși în evidență poți să-l aplici pe obraz, tâmple și să-l întinzi chiar și sub sprânceană.