TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de Tura Invest SRL, CUI RO36176920, RegCom J40/8004/2016, str. Andrei Popovici nr.12, Bucuresti, sector 1. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Evio Fashion isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Evio Fashion si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al Evio Fashion pentru oricare elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea ne rezervam dreptul de a deschide actiune in justitie pentru recuperarea daunelor dpdv financiar, in paralel cu actiunea in penal.

LEGATURI

Evio Fashion nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Evio Fashion nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de Evio Fashion si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

ACCESUL LA SITE

Prezentul magazin se adreseaza doar persoanelor fizice ce fac achizitii in interes /folos personal. Persoanele juridice, Intreprinderile Individuale sau Persoanele fizice autorizate ce doresc sa sa achizitioneze produsele comercializate de Evio Fashion ne pot contacta pentru o propunere de colaborare si incheierea unui contract comercial.

Evio Fashion garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Evio Fashion, fara acordul scris al acesteia.

Evio Fashion are dreptul de a isi selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice.

CONFIDENTIALITATE

Evio Fashion se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Evio Fashion are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.

Datele dvs sunt necesare inregistrarii si expedierii comenzilor dvs. Refuzul dvs. Determină anularea comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: GLS Global Logistics Systems SRL, BOOKURIER SRL, Cargus International SA.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Evio Fashion. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la adresa email contact@evio.ro, Evio Fashion va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. Evio Fashion va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

Evio Fashion nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@evio.ro

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare Evio Fashion are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Evio Fashion nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Evio Fashion si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Evio Fashion si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Evio Fashion nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.

MASURAREA PRODUSELOR

Fiecare produs in parte este etichetat cu marimea aferenta in functie de furnizor. De la tara la tara, notarea marimilor se face altfel. De aceea, fiecare produs in parte este masurat individual si etichetat cu eticheta “Evio” pe care este trecuta marimea romaneasca a produsului, conform tabelului nostru de marimi.

PARTENERI

Evio Fashion are contracte de revanzare cu reprezentanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

RETURNARI SI GARANTII

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene și abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil în continuare doar pentru persoane fizice.

Consumatorii pot anunta decizia lor de retragere din contract in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face foarte simplu, completand formularul de retur. Trimiterea coletului inapoi la expeditor revine integral clientului.
Telefon: 0373.760.373
Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, Evio Fashion va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea până la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzării. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Evio Fashion si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Evio Fashion nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Va rugam sa tineti cont ca majoritatea fotografiilor de produs sunt filmate in conditii ideale de lumina si prelucrate computerizat pentru un plus de calitate a imaginii, de asemenea modelele folosite au dimensiuni ideale si pot fi filmate in produse executate special pentru dimensiunile persoanei respective. Evio Fashion nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Evio Fashion isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.

Pentru produsele ce au termen de livrare afisat, inseamna ca sunt aduse in baza comenzilor inregistrate la termenul respectiv. Data are caracter informativ si poate sa difere functie de transport si formalitatile vamale.

Evio Fashion nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Evio Fashion in maximum 14 zile de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. in cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Evio Fashion, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE

Evio Fashion si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

PRODUSELE CU RETUR GRATUIT

Evio Fashion face constant o selectie de produse care beneficiaza de retur gratuit. Le veti putea idectifica dupa badge-urile adaugate peste poza de produs in care este precizat “RETUR GRATUIT”.
Cum functioneaza acest lucru? Simplu. Odata ce produsul a ajuns la tine, il probezi. Daca marimea nu este corespunzatoare sau nu ne avantajeaza, ne anunti si fara niciun cost, trimitem gratuit curierul la tine pentru a efectua returul. Ce ai tu de facut, este sa completezi acest formular de retur, iar la sectiunea comentarii sa notezi: “retur gratuit”.

Atentie! Exista totusi cateva reguli importante:

  1. Pentru e beneficia de retur gratuit, este obligatoriu ca formularul de retur sa fie completat in maxima 48 de ore din momentul in care produsul a ajuns la dvs. In caz contrat, veti avea in continuare dreptul la 14 zile drept de retur conform legi, insa costurile vor fi suportate de dvs.
  2. Toate criterile din politica de retur trebuie sa fie indeplinite.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Evio Fashion nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@evio.ro.

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Evio Fashion si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Puteti reclama orice problema intampinata la telefon 0373.760.373 sau email contact@evio.ro, persoana de contact Raluca Vlad.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Rochii
Elegante
Blugi
Bluze
Cos