Politica Retur

Consumatorul / clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre consumator conform “Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”.

Un produs poate fi returnat (fără să fie necesară o explicație) în termen de maxim 14 zile de la primirea lui de catre cumpărător.
Procesul de returnare apartine in exclusivitate clientului. Returnarea se poate face doar prin curier rapid (orice firma de curierat doriti). In cazul unui retur, taxa de transport este achitata de catre client. Atentie, coletul de retur NU trebuie sa fie cu plata ramburs !
Toate informatiile si conditiile de retur sunt enumerate si pe factura atasata coletului. Este necesar să menționați in scris pe factura dacă doriți înlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor. În cazul în care optați pentru returnarea banilor aceştia vor fi înapoiaţi prin transfer bancar în maxim 14 de zile de la primirea returului. Va fi returnată contravaloarea produsului, fără taxa de transport.
Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă:
– nu prezintă semne că ar fi fost modificate, purtate sau spalate.
– in cazul in care comanda a fost insotita de un cadou, acesta trebuie returnat impreuna cu produsul / produsele returnate, in acelasi colet.

La primire vom verifica atent produsele, iar in cazul in care constatam probleme vom refuza retur-ul.
Daca indepliniti toate  conditiile de retur, atunci vom accepta returnarea produsului / produselor si rambursarea sumelor platite de client pe produsele cumparate. Coletele cu plata ramburs nu vor fi acceptate !

Adresa pentru returnarea produselor (doar prin curier si fara ramburs):
Evio Fashion Trade SRL
Str.Orsova nr.104, bl.O2, sc.A, et,2, ap.6
Bucuresti – sector 6
Telefon: 0735.189.963

Site ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor): http://www.anpc.gov.ro/