Culorile anului 2020!

Culorile anului 2020

Alegerea culorilor anului a devenit o traditie interesanta pentru multe companii populare din domeniile creative.
In anii trecuti, ne-am imprietenit pe rand, cu nuante neutre si cremoase, cu tonuri extravagante și cu culori inspirate din natura.
Institutul Pantone, care ofera anual rapoarte in ceea ce priveste tendintele cromatice in vestimentatie, are si in 2020, o ”lista scurta”.
Vicepresedintele Institutului Pantone a oferit în cadrul unui show tv, un indiciu important despre culorile anului 2020, astfel, am putut afla ca ele sunt inspirate de mare și de ocean. De aici, este simplu să ne dam seama ca nuantele de albastru vor fi vedetele podiumului.
Avand in vedere dinamica apelor marii si ale oceanelor, este mai mult decat cert ca nuanțele în voga ale anului 2020 vor exprima ideea de fluiditate, dar și de profunzime.
In esenta, nu putem vorbi despre o singură culoare a anului 2020. De fapt, in centrul atenției este o paleta inspirata de natura, atat de variata incat libertatea ta de alegere nu va fi limitata.

Noi iti putem da cateva sugestii de rochite, si anume: Aurelia ,Gilda , Marta.

Tendintele actuale arata ca ar trebui sa cauti inspiratii de moda aproape peste tot, inclusiv in bucatarie. Nuanta galbena de mustar, de cateva sezoane a luat cu asalt podiumurile de moda si a castigat simpatia trendsetterelor.
Arata excelent ca un look total, precum și ca o varietate subtila la stilizari de maro și negru.
Poti incearca rochia: Lidia

Speram ca ghidul nostru te-a inspirat sa creezi multe combinatii la moda. Joaca-te cu culorile, combina nuante diferite si nu-ti fie frica sa experimentezi. Principalul este sa creezi o vestimentatie in care sa te simti grozav.